GULLIGULL!


GODA NYHETER!

Bucklan på min bil var så liten att vi inte ens behöver laga den :) Vi kunde "veckla" ut den själva. Woho! Då blir det bara 3000 jag måste betala, eftersom försärkingsbolaget inte betalar skadorna på den bilen jag krockade med. Så nu är jag glad!

Måste fixa klart mitt CV så jag kan åka ut och hitta sommarjobb! :o

Byebye

MEN ÅÅH VAD GOTT

Idag langar vi räkorna! Mumsfillibabba, sen melodifestivalen såklart. Och ås skulle jag tydligen spela poker :o ojoj vi får se hur det går duu.

RÄKOR och VITT BRÖD och MAJONÄS

Kan det bli godare??? SVAR NEJ!!

Helt sjukt gott.

Nu ska jag köra till coop och handla, och hämta min älskling på vägen <3<3

ALLTESÅ

Igår hade lisa kalasdag med mat och tårta :o det var mysiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt. Idag kommer melodifestivalen btw. Skulle inte idol-danny vara med? Haha jag tror det! Jaa det blir kul att se. Aja, jag ska nog ta på mig lite kläder

Byebye just for now.

JAG TROR JAG ÄR PANK

Just nu befinner sig 64 kronor på mitt konto! Woho det kommer man långt med på krogen...
Men nej. Det gör det inte.

Jaja, annars mår jag ganska bra, tackar som frågar!

Men NU ska jag kissa.. byebye

SKOLAN

Har varit från skolan från klockan 07:45 idag... KUL. Ska vara här ända tills klockan 19:00. På grund av utvecklingssamtal. Ååh vad kul :o har två stora inlämningar att göra med, och en redovisning. Men det är nog rätt enkelt, hoppas jag.

Jaja nu ska jag återgå till att plugga!!

Byebye

HOPPSNOPP

Det är med att inga skulle få veta fredag-den.13-händelsen gick ju inte så värst bra. Nu vet alla om vad som hände. Nu vet jag vad jag ska betala för eländet med... Min "lilla" fredagden13olycka kom att kosta mig 7500 svenska riksdaler. 4500 för själva skadan. 1000 för att jag är så ung. Och 2000 för att bilen vad reggad på över 25 år.
Så då blir det:
4500+1000+2000 = 7500 kr.
Dom pengarna hade jag kunnat lägga på något betydligt roligare och nödvändigare... Men nej, Emelie är världens dummaste och är så sjukt klumpig. Men vafan, nu är jag som jag är. Tur att jag har lite pengar sparade :o

Nu ska jag plugga plugga plugga... byebye

EN ROS

Den första och finaste blomman jag fått. Från den finaste pojkvännen <3



ONE TREE HILL

Alltså jag blir så trött, här går man och väntar på One Tree Hill och så ska det skjutas upp hela tiden! Man blir ju galen. En så beroendeframkallande serie borde ju prioriteras först, helt klart. Måste liksom vänta till den 9 mars för nästa avnsitt. Sen går nästa igen 16 mars och sista går 13 APRIL!! Bara tre avsnitt kvar och så ska dom sprida ut avsnitten. Åååh jag vill se hur allt går. Lätt den bästa serien... ever...

Jaja nu ska jag inte störa mer :o hejsålänge



Säsong 6 är snart slut ju. Det bara måste komma mer säsonger. Det får aldrig ta slut.



MIA OCH KLARA

Något av de just nu roligaste programmen är absolut Mia och Klara. Jag älskar det. Helt sjukt bra. Bara så ni vet. Så kolla kolla kolla!!

Alla <3 Dag

Igår firades alla hjärtans dag! Det började med att jag tog bussen till Anton <3. Den här dagen fick jag min första blomma, en ros! Jättefint :) tack älskling <3 Senare bar det av till Hardrock där vi båda åt bl.a revben. Mycket mycket gott! När det mesta var uppätet och jordgubbsdrinken var uppdrucken blev vi upphämtade, och kollade på melodifestivalen. Jag tycker det var ganska självklart att Måns kom vidare, men ja... Han kom ju vidare så, ja jag vet inte! Men i alla fall, efter en lugn och sjungig melodifestival satte vi på sexan tror jag, där en skräck-thriller visades, nämnligen Constantine. En i sig mycket bra film, men för en som mig kan det vara svårt att första vissa delar, så Anton fick förklara en hel del.
Jag hade egentligen tänkt att vi skulle kolla på någon romanisk komedi, på grund av alla hjärtans dag och allt. Men nej så blev det inte, istället skrämde vi oss själva med en demonfilm!



Lite om filmen:
- Hyfsat bra
- Lite lite läskig
- Coola, om man får säga så, effekter :o
- Mycket overklig
- Inga mardrömsbiverkningar!

Tack för en underbar dag älskling <3

Fredag den trettonde

Ville bara säga att igår, fredag den trettonde var en sjukt ovärd dag. Något skulle såklart hända och det var inte det mest roliga kan jag ju säga. Det var i och för sig tur i oturen, för det kunde slutat betydligt sämre. Skulle helst hoppas att den dagen aldrig varit. Men men, sånt händer väl alla någon gång i livet, och jag har lärt mig en läxa!

Hahahahahahahhaahhahaha... jag är nog världens osmartaste. Jag kommer behöva spara en massa pengar hela mitt liv för att kunna betala för mina misstag... :)

Byebye homies.

Bästa låtar

För att få en bra start vill jag visa några av mina bästa låtar :o

Hollywood Undead - Undead

Union Square - Deciet

Disturbed - Inside The Fire

Metallica - The Unforgiven

Avenged Sevenfold - Afterlife

Smile Empty Soul - Here's To Another

Carolina Liar - I'm Not Over

12 Stones - Anthem For The Underdog

The Offspring - You're Gonna Go Far Kid

Rise Against - Hero Of War

Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

Atreyu - Blow

Några smakprov :o

RSS 2.0